PIZZA PINOCCHIO ODENSE NV RUGåRDSVEJ

PIZZA PINOCCHIO ODENSE NV RUGåRDSVEJ

Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 542 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza Pinocchio Odense NV Rugårdsvej. Vil du vide mere? Få mere at vide

19 jun 2022 at 11:01 Der var tomat og agurk på pizzaen og det har jeg ihvertfald ikke bestilt. Den smagte ikke særlig godt. Som om den ikke var tilberedt ordentligt eller tilbehøret ikke var godt. Betaler 4 kr for en pose jeg ikke får. Er MEGET utilfreds!
29 maj 2022 at 20:22 Jeg havde åbenbart skrevet forkert cifre på mit husnummer hvilket jo er min fejl. Men chauffør bliver så vred at han vælger og takle det med at råbe og køre af sted i en alt for højt fart hvor der leger børn.
26 maj 2022 at 16:50 Manden var kold. Og jeg havde bestilt ekstra fyld på pizzaen. Men har aldrig set en pizza med så lidt på. Kunne lige så godt have købt en pakke med 3 frysepizzaer i stedet for. Der havde været mere fyld på dem
1 maj 2022 at 20:44 Maden var kold og ikke helt hvad jeg havde bestilt.
1 maj 2022 at 1:58 Nice
21 apr 2022 at 19:06 Maden var god, selvom jeg fik tunsalat i stedet for pitabrød med tun. Havde en meget uheldig oplevelse med leveringen! Budet trådte ind i mit hjem, kaldte mig prinsesse, gav mig hånden og trak mig ind i et kram og tegnede hjerte på mit vindue.
26 mar 2022 at 20:06 Lækker pizza, leveret til tiden. Kan anbefales!
24 mar 2022 at 20:25 Levering 15 min før ønsket - Pizza / Pomfrits var kolde - Pasta OK. Pizza var bestilt til 2 personer, men var almindelig størrelse.
4 mar 2022 at 19:36 Pommes frites var bløde. Men ellers var det andet mad godt :-)
3 mar 2022 at 20:22 Kedelige og tørre pizzaer, den ene var lavet forkert.